Moderliv Studio

Velkommen til Moderliv Studio, hvor vi tilbyder flere forskellige træningshold for både gravide, barslende og nye forældre.

At holde sig fysisk aktiv har kun sundhedsmæssige fordele både på det fysiske, såvel på det mentale plan. Det gælder for alle, både gravide, barslende, mødre og fædre. Når du træner hos os i Moderliv har du en fysioterapeut lige ved din side, som støtter og vejleder dig, lige der hvor du er. Vi træner på små hyggelige hold, hvor du er i centrum og vi tilpasser træningen til den enkelte ud fra individuelle behov og ønsker.

Vi står klar til at hjælpe, træne og guide dig. Vi ses i Moderliv Studio!

Stephanie – Instruktør og fysioterapeut

Hold:

  • Graviditets træning
  • Afspænding, yoga og mindfulness
  • Genoptræning efter fødsel
  • Mor & baby træning
  • Mor & baby yoga
  • Far & baby træning

Vi træner i forløb af 4 uger, så vi kommer hele kroppen igennem og du opnår de mål vi sammen har sat. Fire ugers forløb koster 800 kroner. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige hold.

Når du tilmelder dig træning er du automatisk tilmeldt samme hold 4 uger i træk.

Der vil være en sommerpause på 4 uger.  Pausen er i ugerne 28, 29, 30 og 31. Hvis du begynder træning op til pausen forsætter din træning efter pausen.

Træning for gravide

4 x 60 min.

Gravid træning er en time med fokus på den gravide krop og er tilpasset ud fra dine behov og ønsker. Alle kan deltage, uanset hvor langt man er i sin graviditet. Vi træner hele kroppen med særligt fokus på ryg, bækken, bækkenbund og de dybe mavemuskler. Derudover arbejder vi med åndedrættet og afslutter med udspænding og afspænding.

Din krop bliver styrket til at imødekomme de fysiske forandringer den gennemgår igennem en graviditet. Herved reducerer du gener som f.eks. bækkensmerter, væskeophobning, lægkramper og muskelspændinger. Programmet er tilrettelagt således at træningen er både skånsom og effektiv. Du skal blot lære at følge dit eget tempo og navigere efter kroppens signaler, så du passer godt på dig selv i hele forløbet.

Du kan begynde når som helst i din graviditet.

Afspænding, yoga og mindfulness

4 x 60 min.

Yoga, afspænding og mindfulness er en time, hvor vi særligt arbejder med åndedrættet, styrke, balance og smidighed. Timen er for alle uanset niveau. Vi arbejder med forskellige yogastillinger, som er skånsomme og enkle. Vi afslutter med afspænding og mindfulness, hvor vi arbejder med kropsbevidsthed, ro og nærvær.

Genoptræning efter fødslen

4 x 60 min.

Timen er med særlig fokus på din krop efter fødslen. Træningen tilpasses ud fra den enkelte og den fødsel du har været igennem. Vi arbejder gradvidst med kroppen i et hensigtmæssigt tempo, og du får vejledning til hvordan du kan hele og genoptræne din krop. Vi arbejder især med fokus på bækkenbund, mavemuskulatur, ryg muskulatur og åndedrættet. Slutteligt arbejder vi med kropsbevidsthedstræning og afspænding, så du bliver mere bevidst og tilpas i din krop. Træningen er uden baby.

Start din barselstræning tidligst 8 uger efter fødslen.

Mor og baby træning

4 x 60 min.

Mor og Baby forløb er med fokus på dig og din baby. Træningen er en kombination af kondition, styrke, stabilitet- og udspændingsøvelser. Vi arbejder med kerneområder som bækkenbund, ryg, mave og åndedrættet. Øvelserne er tilpasset ud fra dine ønsker og behov, og som du kan lave sammen med din baby.

Start din barselstræning tidligst 8 uger efter fødslen. Puslefaciliteter findes i klinikken.

Mor og baby yoga

4 x 60 min.

Mor og baby yoga er træning af din krop og dit sind. Du får trænet din barselskrop på en behagelig måde, samtidig med at den styrkes, smidiggøres og blodcirkulationen øges. Det er ikke nødvendigt at have erfaring med yoga for at deltage.

Der vil være puslemuligheder til medbragte babyer.

Far og baby træning

4 x 60 min.

Hyggeligt og sjovt samvær med andre fædre på barsel, samtidig med at musklerne aktiveres og formen bedres. Det er win-win. Her kan du være med både som erfaren træningsudøver og som nybegynder. Træningen er en kombination af kondition, styrke, stabilitet- og udspændingsøvelser. Vi arbejder med forskellige redskaber, egen kropsvægt eller med baby. Øvelserne er tilpasset ud fra dine ønsker og behov. Puslefaciliteter findes i klinikken.

Pris: 800 kr.

Har du spørgsmål

Så skriv til os på kontakt@moderliv.dk eller ring på telefon: 88 63 88 38