Træn i Moderliv Studio

Velkommen til Moderliv Studio, hvor vi tilbyder træning for både gravide og nye mødre.

At holde sig fysisk aktiv har kun sundhedsmæssige fordele både på det fysiske, såvel på det mentale plan. Det gælder for alle, både gravide, barslende, mødre og fædre. Når du træner hos os i Moderliv har du en fysioterapeut lige ved din side, som støtter og vejleder dig, lige der hvor du er. Vi træner på små hyggelige hold, hvor du er i centrum og vi tilpasser træningen til den enkelte ud fra individuelle behov og ønsker.

Vi står klar til at hjælpe, træne og guide dig. Vi ses i Moderliv Studio!

Stephanie – Instruktør og fysioterapeut

Hold:

  • Graviditets træning
  • Efterfødsels træning

Graviditets træning

60 minutter – 140 kroner per træningsgang

Graviditets træning er en time med fokus på den gravide krop og er tilpasset ud fra dine behov og ønsker. Alle kan deltage, uanset hvor langt man er i sin graviditet. Vi træner hele kroppen med særligt fokus på ryg, bækken, bækkenbund og de dybe mavemuskler. Derudover arbejder vi med åndedrættet og afslutter med udspænding og afspænding.

Din krop bliver styrket til at imødekomme de fysiske forandringer den gennemgår igennem en graviditet. Herved reducerer du gener som fx. bækkensmerter, væskeophobning, lægkramper og muskelspændinger. Programmet er tilrettelagt således at træningen er både skånsom og effektiv. Du skal blot lære at følge dit eget tempo og navigere efter kroppens signaler, så du passer godt på dig selv i hele forløbet.

Du kan begynde når som helst i din graviditet.

 

Efterfødsels træning

60 minutter – 140 kroner per træningsgang

Timen er med særlig fokus på din krop efter fødslen. Træningen tilpasses ud fra den enkelte og den fødsel du har været igennem. Vi arbejder gradvidst med kroppen i et hensigtmæssigt tempo, og du får vejledning til hvordan du kan hele og genoptræne din krop. Vi arbejder især med fokus på bækkenbund, mavemuskulatur, ryg muskulatur og åndedrættet. Slutteligt arbejder vi med kropsbevidsthedstræning og afspænding, så du bliver mere bevidst og tilpas i din krop. Ønsker du at medbringe din baby til træningen er det muligt og øvelserne vil så blive tilpasset således at de kan laves med din baby.

Start din barselstræning tidligst 8 uger efter fødslen.

Pris: 140 kr.

Har du spørgsmål

Så skriv til os på kontakt@moderliv.dk eller ring på telefon: 88 63 88 38