Privatlivspolitik og betingelser

Privatlivspolitik

Moderliv behandler dine personoplysninger forsvarligt og i overensstemmelse med persondataloven. Vi bestræber os på at minimere anvendelsen af personfølsomme oplysninger og behandler dine indhentede persondata med respekt og ansvarlighed.

Moderlivs samarbejdspartnere inden for databehandling og håndtering af personoplysninger lever op til GDPR anno 25. maj 2018. Vores booking og journalsystem anvender SSL-sikkerhed for krypteret og sikker kommunikation.

Ved onlinebooking indhentes aktivt et samtykke fra dig, hvormed du accepterer Moderlivs betingelser og vilkår for persondatahåndtering, samt virksomhedens øvrige vilkår og forretningsbetingelser.

Selvom vi forsøger at sikre dine data bedst muligt, kan vi ikke garantere deres sikkerhed, når de overføres via Internet. Sikkerheden for dine data er således dit eget ansvar under overførsel via Internet, f.eks. hvis du sender dine personoplysninger, billeder eller lignende via mail.

Dine data udleveres ikke til tredjemand uden din tilladelse, medmindre myndigheder måtte kræve dem udleveret.

Personoplysninger

Personoplysningerne anvendes ved booking, journalføring, bogføring og betaling. Journaloplysninger opbevares i 10 år i overensstemmelse med gældende lovgivning og i overensstemmelse med Styrelsen for patientsikkerhed. Persondataoplysninger kan til enhver tid slettes på din opfordring. Du har yderligere ret til at få dine oplysninger opdateret, udleveret eller overført til anden behandler.

Moderliv registrerer følgende personoplysninger:

  • For- og efternavn
  • Adresse
  • E-mailadresse
  • Telefonnummer
  • Cpr. nummer
  • Helbredsoplysninger

Oplysningerne registreres ved booking af aftaler hos Moderliv online eller mundtligt. Og anvendes i forbindelse med journalføring, behandling, fakturering og ved indberetning til Sygeforsikring Danmark. Oplysningerne arkiveres i 10 år i henhold til lovgivningen ved Styrelsen for patientsikkerhed.

Databehandlere

Herunder listes Moderlivs databehandlere. De indhentede personoplysninger deles med Moderlivs databehandlere i overensstemmelse med persondataloven og udelukkende med fagligt formål.

Trice
Trice er en online kommunikationsplatform for medicinske billedjournaler, som udelukkende behandles og anvendes af Moderlivs professionelle sundhedspersonale. Trice er underlagt EU’s persondataforordning.

Terapeutbooking
Terapeut Booking opbevarer data hos et danskejet hosting-selskab i Danmark. Dine data vil altid være omfattet af beskyttelsen i persondataforordningen. Alt data vi indsamler ved booking og journalføring, samt det du selv opretter og registrerer ved online booking behandles fortroligt og er krypteret. Terapeutbooking har databehandleraftale med e-conomics og Sygeforsikring Danmark.

GE health
I Moderlivs ultralydsapparater arkiveres billedmateriale og optages journal på de klienter, der får foretaget en graviditetsscanning. Data gemmes lokalt på apparatet og tilgås kun af Moderlivs sundhedsfaglige personale med behandlingsansvar, samt GE Healthcare Denmark support medarbejdere.

Moderliv.dk
Når du besøger moderliv.dk indsamler vi automatisk oplysninger om dit besøg. F.eks. hvilke sider du åbner, om du har været her før, og hvilket websted eller søgemaskine du kom fra. Den information, vi automatisk indsamler fra dit besøg, er ikke personlig. Den bruges ikke til at identificere dig som person, men til at følge tendenser i generel brugeradfærd på vores website.

Henvendelse

Ved behov for yderligere information om Moderlivs persondatahåndtering, behov for ændringer eller ved tilbagetrækning af samtykke rettes der henvendelse til Moderliv. 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@moderliv.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Moderliv ApS
Gothersgade 89, 1. sal
1123 København K

Telefon: +45 88 63 88 38
E-mail: kontakt@moderliv.dk

Betingelser

Scanninger, konsultationer, behandlinger og individuelle forløb

  • Booking foretages online, telefonisk eller i klinikken.
  • Betaling sker online ved booking af tiden eller ved ankomst til klinikken.
  • Afbud meldes klinikken inden klokken 8 samme dag.
  • Ved afbud efter kl 8.00 på dagen for scanningen eller ved udeblivelse opkræves fuld pris. Aflysning skal meddeles klinikken på mail kontakt@moderliv.dk eller telefon 88638838.
  • Har du i forbindelse med din online booking valgt at betale med det samme vil du ved aflysning (ikke ændring af tid) blive opkrævet et gebyr svarende til udgifterne til vores udbyder af betalingsløsning.

 Hold og kurser

  • Booking foretages online, telefonisk eller i klinikken minimum en uge før opstart.
  • Betaling foretages samtidig med booking.
  • Moderliv forbeholder sig retten til at aflyse et hold/kursus, hvis tilslutningen mod forventning er lav. I tilfælde af aflysning informeres de tilmeldte om dette minimum en uge før opstart og der vil enten være mulighed for at springe på et andet hold eller få pengene refunderet.

Webshop betingelser

Disse nedenstående betingelser vedrørende produkter bestilt via vores webshop og dermed ikke ydelser booket via vores bookingsystem.

Online betaling

Moderliv modtager online betaling med VISA-Dankort, VISA, Mastercard og American Express. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i Danske kroner.

Moderliv bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Moderliv leverer på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 12.00.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Moderliv vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering

Henvendelse og reklamationer sendes til:

Moderliv ApS
Gothersgade 89, 1
1123 København K

Der modtages ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes du sende bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor vi modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal forsendelsen returneres senest 14 dage efter.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@moderliv.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, findes der vejledning for almindelig klageprocess på www.forbrug.dk