Fødselsforberedelse

Fødselsforberedelse der virker! Alt du bør vide om din kommende fødsel og livet som nybagt forælder. Bliv klar til din fødsel med super effektiv fødselsforberedelse på små hold. God tid til spørgsmål og individuelle behov.

Kurset består af tre moduler á 3 timers varighed, der sætter fokus på viden og redskaber, der vil gøre en forskel for din smertehåndtering, fødselsoplevelse og starten på et nyt liv som forældre. Undgå de mest almindelige begyndervanskeligheder og få styrket troen på dig selv og din krop.

Undervisningen varetages af jordemødre med mange års erfaring fra fødegang og barselsafsnit.

Modul 1 – Fødselsforberedelse

Grundig fødselsforberedelse formidlet så alle kan være med. Vi gennemgår en fødsel fra den begynder i hjemmet og til barnet er født. I løbet af kurset vil I høre om alt fra tidlige veer, hvornår I skal tage kontakt til fødegangen, fødslens faser, smertelindringsmuligheder – til partnerens rolle under fødslen og meget mere.

Modul 2 – Fødselsworkshop med rebozo

Aktiv fødselsforberedelse med praktiske øvelser og bevægelse. Workshoppen sætter fokus på, hvordan de rette bevægelser, hvile- og fødestillinger kan fremme fødslen og dermed understøtte den spontane og naturlige fødsel. Vi arbejder med forskellige rebozoteknikker, massage og akupressur. Workshoppen giver værktøjer til vearbejdet, smertehåndtering og til at styrke samarbejdet mellem den fødende og partneren.

Husk behageligt tøj med plads til bevægelse.

Modul 3 – Amme og barselsforberedelse

Hvordan er livet som nybagt forælder? Hvordan føles kroppen efter at have født?

Uundværlig viden for alle forældre. Få de bedste forudsætninger for en vellykket amning og evne til selv at kunne vurdere babys trivsel. Vi gennemgår de hyppigste scenarier og problemstillinger, der kan præge de første uger efter fødslen. Vi giver Jer de nødvendige redskaber, tips, tricks og løsninger. Vi gennemgår barnets trivselstegn samt spædbarnspleje.

Tilmelding

  • Find et forløb og starttidspunkt i Moderlivs bookingkalender ved at klikke på “book forløb” nederst på siden.
  • Forløb i dagtid på hverdage koster 2400 kroner. Forløb i weekender og på aftener koster 2700 kroner.
  • Vi anbefaler at tilmelde sig modulerne fra uge 28 til uge 36
  • Prisen gælder for den gravide og hendes partner
  • Medlemmer af Sygeforsikringen Danmark får 150 kroner i tilskud til hvert modul.
  • Læs mere her omkring øvrige betingelser for bl.a. aflysning og refundering

Pris: 2400-2700 kr.

Har du spørgsmål

Så skriv til os på kontakt@moderliv.dk eller ring på telefon: 88 63 88 38