Fødselsforberedelse

Fødselsforberedelse der virker! Bliv klar til din fødsel med super effektiv fødselsforberedelse på små hold. God tid til spørgsmål og individuelle behov.

Alt du bør vide om din kommende fødsel og livet som nybagt forælder.

Kom godt fra start med Moderlivs forberedelseskursus.

Kurset består af tre moduler, der sætter fokus på viden og redskaber, der vil gøre en forskel for din smertehåndtering, fødselsoplevelse og starten på et nyt liv som forældre.

Undgå de mest almindelige begyndervanskeligheder og få styrket troen på dig selv og din krop.

Undervisningen varetages af jordemødre med mange års erfaring fra fødegang og barselsafsnit.

Modul 1 – Fødselsforberedelse

Grundig fødselsforberedelse formidlet så alle kan være med.

Vi gennemgår en fødsel fra den begynder i hjemmet og til barnet er født.

I løbet af kurset vil I høre om alt fra tidlige veer, hvornår I skal tage kontakt til fødegangen, fødslens faser, smertelindringsmuligheder – til partnerens rolle under fødslen og meget mere.

Modul 2 – Fødselsworkshop med rebozo

Aktiv fødselsforberedelse med praktiske øvelser og bevægelse. Workshoppen sætter fokus på, hvordan de rette bevægelser, hvile- og fødestillinger kan fremme fødslen og dermed understøtte den spontane og naturlige fødsel. Vi arbejder med forskellige rebozoteknikker, massage og akupressur. Workshoppen giver værktøjer til vearbejdet, smertehåndtering og til at styrke samarbejdet mellem den fødende og partneren.

Husk behageligt tøj med plads til bevægelse.

Modul 3 – Amme og barselsforberedelse

Hvordan er livet som nybagt forælder? Hvordan føles kroppen efter at have født?

Uundværlig viden for alle forældre. Få de bedste forudsætninger for en vellykket amning og evne til selv at kunne vurdere babys trivsel. Vi gennemgår de hyppigste scenarier og problemstillinger, der kan præge de første uger efter fødslen. Vi giver Jer de nødvendige redskaber, tips, tricks og løsninger. Vi gennemgår barnets trivselstegn samt spædbarnspleje.

Deltagelse i Moderlivs tre forberedelsesmoduler koster 2500 kroner.
For deltagelse i et enkelt modul er prisen 1200 kroner og bookes ved at kontakte klinikken.

Vi anbefaler at tilmelde sig modulerne fra uge 28 til uge 36.

Prisen gælder for den gravide og hendes partner.

Tilmelding online

 • Vælg dato for modul 1
 • Tilmeld Jer og betal 2500 kroner
 • I kan nu tilmelde Jer modul 2 og 3 og vi anbefaler I gør det samtidig med, at I booker modul 1 da der hurtigt bliver udsolgt på holdene.

 

Medlemmer af Sygeforsikringen Danmark får 150 kroner i tilskud til dette modul.

Undervisere på modul 1, 2 og 3:

 • Sofie Bolbroe
 • Karoline Blinkenberg
 • Andrea Koldsøe
 • Mie Marie Rasmussen

Betingelser:

 • Du skal være tilmeldt modul 1 før du må melde dig til modul 2 og 3.
 • Du har mulighed for at ændre dato på et hold, i det omfang der er plads til jer. Ændringer skal foretages minimum to uger før datoen for det modul, du ønsker at ændre dato for. Ønske om ændring skal sendes til klinikken på mail kontakt@moderliv.dk. Hvis du er tilmeldt mere end et modul 2 eller mere end et modul 3 vil du blive faktureret 1200 kroner for det ekstra modul. Det er derfor meget vigtigt, at du tager kontakt til os ved behov for at ændre dato og ikke selv melder dig på endnu et hold.
 • Når du har tilmeldt dig modul 1 og betalt, har du 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at vi inden for de første 14 dage efter købet refunderer det betalte beløb minus transaktionsgebyr, hvis du ønsker dette.
 • Hvis du fortryder dit køb mere end 14 dage efter købet, kan vi tilbyde et gavekort på det fulde beløb.
 • Tilbagebetaling og udstedelse af gavekort sker kun hvis ønske om afmeldelse meddeles klinik skriftligt minimum en uge inden deltagelse i første modul.
 • Hvis du har taget hul på et fødselsforberedelsesforløb – det vil sige har deltaget i et eller to moduler – er det ikke længere muligt at fortryde købet.

 

Pris: 2500 kr.

Har du spørgsmål

Så skriv til os på kontakt@moderliv.dk eller ring på telefon: 88 63 88 38