Hjemmebesøg

Privat jordemoderbesøg i dit eget hjems trygge rammer.

Moderliv kommer til dig. Hvis du har behov for vores hjælp og foretrækker et besøg i dit eget hjem, så kan du booke et 2 eller 3 timers besøg af en af vores kompetente jordemødre. Efter alle hjemmebesøg er der mulighed for opfølgende telefonkonsultation og/eller mailkorrespondance indenfor de første 7 dage efter hjemmebesøget.

Et hjemmebesøg kan både bookes i graviditeten eller efter fødslen.

 

AMMEBESØG – 2 timer 

Giv din amning de bedste betingelser og lad Moderlivs ammeeksperter komme til dig. Vi sætter fokus på din amning og dit barns trivsel. Et Ammebesøg er den perfekte mulighed for professionel hjælp til en problematisk ammeopstart, vejledning til et forløb, der er gået i hårdknude eller simpelthen et tryghedsbesøg for at give dig vished om at alt går som det skal.

Efter hjemmebesøget tilbydes du en opfølgende telefonkonsultation og/eller mailkorrespondance. 

Pris 2500 kroner 

 

FØDSELSFORBEREDELSE – 2 timer

Bliv helt klar til fødslen med Moderlivs fødselsforberedelse i dit eget hjem. Vælg mellem Fødselsforberedelse, Fødselsworkshop eller Amme- og barselsforberedelse, der er de tre moduler vi også underviser på hold i klinikken. Hvert modul tager ved et hjemmesbesøg 2 timer. Book 1, 2 eller alle 3 moduler og få svar på alle dine spørgsmål om fødslen og den første tid efter.

Fødselsforberedelse:
Vi forbereder dig/jer på den kommende fødsel, om det er på hospitalet og i hjemmet. Vi gennemgår ugerne op til fødslen, den normale fødsel vearbejdet og værktøjer til håndtering heraf, smertelindring, partnerens rolle, praktisk forberedelser og timerne efter fødslen.
Fødselsworkshop:
En aktiv fødselsforberedelse med praktiske øvelser og bevægelse. Vi anbefaler at fødselsworkshoppen ikke står alene men tages efter vores klassiskefødselsforberedelse. Vi sætter fokus på, hvordan de rette bevægelser kan fremme fødslen, vi arbejder med mestringsteknikker, rebozoteknikker, massage og akupressur. I får konkrete værktøjer til vearbejdet, smertehåndtering og til at styrke Jeres samarbejde.
Amme- og barselsforberedelse:
Forberedelse til livet som nybagt forælder og uundværlig viden for alle forældre. Få de bedste forudsætninger for en vellykket amning og evne til selv at kunne vurdere babys trivsel. Vi gennemgår de hyppigste scenarier og problemstillinger, der kan præge de første uger efter fødslen og sørger for, at I har de nødvendige redskaber til trygt at starte livet som forældre.

Efter hjemmebesøget tilbydes du en opfølgende telefonkonsultation og/eller mailkorrespondance. 

Pris 2500 kroner for et 2 timers besøg // 4500 kroner for et 4 timers besøg // 6500 kroner for et 6 timers besøg

 

Transport: Vi kører ud i hele Region H.

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark giver de et tilskud til hjemmebesøg af en Moderliv jordemoder. Tjek din medlemsside for beløb.

 

Ring på 88 63 88 38 eller mail kontakt@moderliv.dk for yderligere information om ydelsen og booking.