Fysioterapi

Hos Moderliv tilbyder vi fysioterapeutisk behandling af en lang række problemstillinger relateret til graviditet, fødsel og efterfødselsperioden.
Vores fysioterapeut Stephanie Nathan er specialiseret indenfor netop dette felt og tilbyder følgende behandlinger:

Graviditetsgener

60 min.
Under graviditeten er det almindeligt at opleve graviditetsrelaterede smerter eller ubehag omkring ryg eller bækkenet, som kan påvirke din trivsel. Det er en naturlig proces, der sikrer eftergiveligheden under en fødsel. Smerter er en kompleks størrelse, og der er flere parametre, som spiller ind, hvorfor der også tages udgangspunkt i flere aspekter, for netop at omfavne hele dig. Du kan booke tid til en undersøgelse samt behandling, så vi kan afhjælpe dine smerter.

Efterfødselstjek

60 min.
Efterfødselstjek, er for dig, som har brug for en undersøgelse, vejledning og genoptræning efter fødslen, med udgangspunkt i det der fylder hos dig. Det kan fx. være bækkenbunden, inkontinens, skader efter fødslen, delte mavemuskler, din kernemuskulatur, tyngdefornemmelse eller generelle smerter. Måske er du i tvivl, om, hvornår du kan starte din træning igen, eller blot har brug for nogle råd til hvordan du som mor husker på selv dig og din krop. Efterfødseltjek er både til dig som lige har født, men vi hjælper også gerne dig, som har født for flere år siden. Efterfødseltjek består af en undersøgelse, vejledning og behandling.

Bækkenbund

60 min.
Graviditet og fødsel er en stor belastning for bækkenbunden, og derfor er det vigtigt at træne og genoptræne sine bækkenbundsmuskler efterfølgende. Når vi undersøger bækkenbundens funktion foretages en indvendig fysioterapeutisk undersøgelse af bækkenbundsmusklerne/og eller endetarmensfunktionen, for at vurdere styrken, udholdenhed, koordination og eventuelle smerter. Du får en række øvelser til hvordan du lærer at få kontakt til din bækkenbund, kropskerne og åndedræt samt spænde og afspænde bækkenbunden i sammenhæng med dagligdagens aktiviteter.

Mød vores fysioterapeut Stephanie

Når du booker fysioterapi hos mig er det en time med fokus på hele dig – i et nærværende, trygt og roligt rum. En grundig samtale, undersøgelser og behandlingsmetoder, ofte kombineret med mentale øvelser, åndedrætsteknikker, rådgivning og vejledning af et overskueligt og realistisk øvelsesprogram. Disse værktøjer er med til at danne fundamentet for min behandling. Mit ønske og mål er at støtte dig lige der, hvor du er i din livssituation. At hjælpe dig godt på vej videre mod de mål og ønsker, hvad enten det omhandler reducering af smerter, stress eller blive en bedre version af dig selv, så står jeg klar til at hjælpe dig.

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan du få tilskud til dine behandlinger.

Betingelser for booking af fysioterapi: Afbud skal meldes klinikkken senest 24 timer før aftalens start. Ved for sent afbud betales halvdelen af aftalens pris.

Pris: 750 kr.

Har du spørgsmål

Så skriv til os på kontakt@moderliv.dk eller ring på telefon: 88 63 88 38