Behandling af bækkensmerter

Behandling for bækkensmerter - 650 kroner for 60 minutter.

Bækkensmerter er en hyppig lidelse hos gravide og desværre kommer de ofte til at fylde alt for meget i graviditeten, hvis ikke der gøres tidlige tiltag for at lindre smerterne.

Hvis du oplever bækkensmerter anbefaler vi at du booker en konsultation hos vores fysioterapeut Tania der har stor erfaring med behandling af gravide.

 

En konsultation for bækkensmerter inkluderer:

  • Undersøgelse og vurdering
  • Rådgivning om hvordan smerterne lindres
  • Instruktion i øvelser der forebygger
  • Tips og tricks

En behandling tager 60 minutter og du skal ofte forvente at komme til behandling tre gange for at opnå et tilfredsstillende resultat.

Det koster 650 kroner pr gang, men der er mulighed for at købe tre behandlinger for 1700 kroner. Ønskes rabatten for tre behandlinger skal de betales på en gang i forbindelse med første besøg.

Book tid til din konsultation nu.

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark  kan du få 133 kroner i støtte til din første behandling og 59 kroner til de efterfølgende behandlinger.

En del gravide har glæde af at kombinere denne konsultation med fysiologiskmassage. Ønskes dette er det naturligvis muligt.

70 minutters massage koster 650 kroner. Tiden kan bookes online eller ved henvendelse på mail til kontakt@moderliv.dk eller på telefon 88638838.

 

 

 

 

Pris: 650/1700 kroner kr.

Har du spørgsmål

Så skriv til os på kontakt@moderliv.dk eller ring på telefon: 88 63 88 38