Akupunktur

Akupunktur er en fantastisk og velafprøvet behandlingsform uden bivirkninger eller risiko for dig og dit ufødte barn. Akupunktur kan for eksempel modne og forberede kroppen frem mod fødsel.

Vi tilbyder blandt andet behandling af:

Ofte kombineres akupunktur med indledende massage/akupressur (tryk på punkter uden nåle). Derudover kan man vælge at lytte til musik imens akupunkturnålene virker. Du ligger typisk i 20 – 40 minutter med nålene på en massagebriks, med et varmt tæppe omkring dig. Vores udstyr er specielt egnet til gravide. Der bruges altid sterile, meget tynde og fine engangsnåle til behandlingen. Nålene bliver sat på forskellige punkter på kroppen og behandlingen foregår altid med respekt for den graviditetsuge du er i. Det føles som et meget lille prik i huden, nogle mærker en murren eller varme omkring indstiksstedet.

Første behandling

Ved dit første besøg vil vi stille dig relevante spørgsmål til problematikken for at give dig den mest optimale behandling. Du vil blive spurgt til dit generelle helbred, eventuelle kroniske sygdomme eller sygdomsforløb. Herefter tilrettelægges en behandlingsplan.

Efterfølgende behandlinger

Vi taler om effekt og status siden sidst, samt tilretter behandlingsplanen inden behandlingen indledes. Efter behandlingen kan du opleve stor træthed. Så overvej dine planer efterfølgende.

Effekt

Hvilken effekt du får på behandlingen er meget forskellig. Nogle oplever hurtigt en effektiv lindring. Andre skal have flere behandlinger, før de opnår en tilfredsstillende effekt. Få oplever slet ingen effekt, men det sker. Kom gerne i god tid inden dit problem udvikler sig for meget, så du hurtigere kan genfinde en god balance i din krop. Vores erfaring er, at hvis du ikke responderer på 3-4 behandlinger, så skal du overveje om du skal fortsætte.

Akupunktur hos Moderliv udføres af en autoriseret jordemoder med specialuddannelse i obstetrisk akupunktur, og indeholder også en jordemoderundersøgelse.

HUSK: Vælg den akupunkturydelse der svarer til det, som du ønsker behandling for, når du booker. Når du klikker dig videre til bookingsiden, får du valget mellem 5 akupunkturbehandlinger svarende til dem, der beskrives længere oppe på denne side.

Ønsker du en bestemt af Moderlivs jordemødre, så er du velkommen til at give os et kald på 88638838, så hjælper vi gerne med at booke din tid.

Pris: 750 kr.

Har du spørgsmål

Så skriv til os på kontakt@moderliv.dk eller ring på telefon: 88 63 88 38