Yoga

Fredag 10.00-11.00 og 11.15-12.15

Hos Moderliv kan du træne din krop med yogaundervisning perfekt tilrettelagt og afstemt kroppens behov for hensigtsmæssig bevægelse.

Du vil få brugt din krop på en behagelig og skånsom måde, samtidig med at den styrkes, smidiggøres og din blodcirkulation øges.

Vi har hold for både gravide og nybagte mødre. Der er mulighed for at træne både blid Hatha yoga og mere dynamisk Flow.

Hatha Flow – ved Amalie Juul Aagren

I en Hatha Flow yogatime, vil du blive introduceret for klassiske yoga stillinger, men også legende elementer med fokus på styrke og bevægelse. I min undervisning lægger jeg stor vægt på vejrtrækningen, og på at skabe kontakt til krop og sind. For mig er det vigtig at skabe et godt flow imellem stillingerne, du mærker energien strømme igennem dig.  Jeg lægger meget vægt på nærvær og tryghed, så alle kan være med.

Hatha yoga ved Evi Xiromeriti

Dette hold er for dig, som gerne vil opleve større fysisk og psykisk velvære under din graviditet, skabe kontakt til din baby i maven og få større selvtillid i forbindelse med fødslen. Du kan være med fra 13. uge og helt frem til fødslen, og du behøver ikke at have tidligere erfaring med yoga. Hatha yoga for gravide byder på

 • tilpassede yogastillinger og langsomme, flydende bevægelser, der kan støtte, styrke og afspænde din vidunderlige, gravide krop
 • åndedrætsteknikker, der kan berolige nervesystemet og forbereder dig til fødslen
 • bækkenbundsøvelser, der kan skabe balance mellem styrke og fleksibilitet i bækkenbunden
 • enkle meditationsteknikker, positive affirmationer og visualiseringer der kan bruges til at sende kærlig opmærksomhed til din baby og styrke din selvtillid og din indre visdom
 • guidet afspænding, der kan bringe kroppen og sindet i en tilstand af dyb fred og ro

Mor & baby ved Evi Xiromeriti

Efterfødselsperioden kan være en tid med store udfordringer, og yoga kan hjælpe dig med at finde ro, styrke og tro på dig selv i selskab med andre nybagte mødre.  Vi kommer til at lave yoga på en sikker dog effektiv måde som styrker, stabiliserer og afspænder kroppen. Vi har fokus på at komme i kontakt med bækkenbunden og kernen, og vi snakker om hvordan hensigtsmæssige hverdagsbevægelser og en god kropsholdning kan forebygge eller lindre mange efterfødselsgener. Vi kommer til at bevæge kroppen i langsomme flows i takt med åndedrættet for at afspænde nakken, skuldrene, lænden, ryggen og åbne op omkring brystet. Vi afslutter typisk med en lille afspænding sammen med din baby som kan virke både afstressende og energigivende.
Du kan gå i gang ca. 6-8 uger efter en ukompliceret fødsel. Det er altid en god ide at tjekke med din læge hvis du er i tvivl. Du kan fortsætte indtil din baby begynder at kravle. Der kræves ikke tidligere erfaring med yoga. Din baby kommer til at blive inkluderet og stimuleret på forskellige måder, så yogatimen bliver så god en oplevelse som muligt for jer begge to.

 

Fredag
10.00-11.00: Yoga for gravide (Hatha)
11.15-12.15: Mor og baby yoga

Praktisk information:

 • Graviditetsyoga anbefales fra graviditetens 14. uge frem til termin
 • Der er mulighed for omklædning, men ikke bad
 • Medbring eget håndklæde
 • Klinikken har alt nødvendigt udstyr
 • Babyer er naturligvis velkomne på barselsholdene
 • Det er ikke nødvendigt at have erfaring med træning for at deltage
 • Afbud meldes til klinikken på mail: kontakt@moderliv.dk inden klokken 8 samme dag. Ved rettidig afbud slettes bookingen og evt. betaling refunderes mod et mindre gebyr (20 kroner). Der gives ikke refusion for tabte undervisningstimer, med mindre undervisningen er aflyst af Moderliv.

Du kan købe en enkelt træningstime for 120 kroner eller købe et elektronisk klippekort med 10 x træning. Med et klippekortet får du den 10. træningstime gratis.

Klippekort

Et klippekort til træning kan bruges i 6 måneder fra købsdatoen.

Når du har købt klippekortet kan du frit booke din yogatime her på siden. Husk ikke at betale ved booking.

Klippekortet administreres i klinikken, når du kommer til træning.

Pris 1080 kroner.

For mødregrupper og privat træning, kontakt os på mail: kontakt@moderliv.dk

Har du spørgsmål

Så skriv til os på kontakt@moderliv.dk eller ring på telefon: 88 63 88 38