Ammevejledning

Hjemmebesøg eller hos os.

Ammevejledning er Moderlivs tilbud om individuel tid med en jordemoder og ammekonsulent med fokus på netop din amning og dit barns trivsel. Den perfekte mulighed for professionel hjælp til en problematisk ammeopstart eller til et forløb, der er gået i hårdknude.

Vi vejleder med udgangspunkt i din amning, og vi giver dig mulighed for at arbejde med de emner, som du har behov for.

Jordemoder og IBCLC ammespecialist Katrine Høybye varetager funktionen som Moderlivs ammevejleder. Katrine har stor erfaring fra barselsgangen og barselsambulatorier, hvor nybagte kvinder søger hjælp og vejledning. Katrine er derudover også certificeret IBCLC ammekonsulent, hvilket er en specieluddannelse med fokus på evidensbaseret forskning indenfor amning og babytrivsel.

Du er med andre ord i kompetente og trygge hænder. Ethvert møde med Katrine afsluttes med opfølgende samtale eller mailkorrespondance, for at sikre optimal vejledning og udbytte.

Hvis du ønsker at booke en ammevejledning skal du kontakte os på mail eller telefon, så vi kan få lavet en aftale for hjemmebesøg eller konsultation i vores klinik. Priser fra 600 kroner.

Mail: kontakt@moderliv.dk

Telefon: 88638838