Amning

Har du behov for her og nu hjælp eller ønsker du at forberede dig før fødslen?

Ammeforberedelse

Ammeforberedelse er til dig der forud for din fødsel har et ønske om at være klædt så godt på som muligt til amningen. Forberedelsen tager udgangspunkt i netop dine behov, bekymringer og giver dig de nødvendige redskaber til at komme godt fra start.

Ammeforberedelse kan være en god ide hvis du:

  • tidligere har haft et svært ammeforløb
  • venter tvillinger
  • er brystopereret
  • generelt bekymrer dig om amningen

Ammeforberedelse i hjemmet

Ønsker du ammeforberedelse sætter vi to timer af til et hjemmebesøg og det koster 2500 kroner. Tillæg på 400 kroner efter klokken 17 og i weekender og på helligdage. Hvis du bor uden for København er der et tillæg svarende til kørte kilometer. Ring til os på 88638838 hvis du ønsker at booke et besøg.

Ammehjælp

Ammehjælp er Moderlivs tilbud til dig, der har født og har behov for hjælp til amningen nu.

Den perfekte mulighed for professionel hjælp til en problematisk ammeopstart eller til et forløb, der er gået i hårdknude.

Vi vejleder med udgangspunkt i din amning, og vi giver dig mulighed for at arbejde med de emner, som du har behov for.

Du vil når du booker en tid til ammehjælp hos Moderliv altid møde en jordemoder med stor erfaring fra barselsgang og barselsambulatorie. Vores jordemødre er IBCLC certificerede og har dermed de bedste kompetancer til at hjælpe dig. Du er med andre ord i kompetente og trygge hænder.

Ethvert møde med Moderlivs ammevejledere afsluttes med opfølgende telefonsamtale eller mailkorrespondance, for at sikre optimal vejledning og udbytte.

Vi kommer til dig og hjælper amningen på vej.

Et hjemmebesøg tager 2 timer og koster 2500 kroner. Tillæg på 400 kroner efter klokken 17 og i weekender og på helligdage. Hvis du bor uden for København er der et tillæg svarende til kørte kilometer.

Ring til os på 88638838, hvis du ønsker at booke et akut besøg.

Jordemoder og IBCLC ammespecialist Helene Hjort er ansvarlig for Moderlivs ammevejledere og alle rådgiver i overenstemmelse med Sundhedsstyrelsens anbefalinger og  den nyeste viden inden for området.

Pris: Fra 2500 kr.

Har du spørgsmål

Så skriv til os på kontakt@moderliv.dk eller ring på telefon: 88 63 88 38