FysioFlow

FysioFlow er en kombination mellem osteopati, fysioterapi og bevægeanalyse.

Behandlingen er en hands-on tilgang, der tager 100 % udgangspunkt i dig og dine problematikker. Fysioterapeuterapeuten har speciale i gravide og har mange års erfaring i de problemstillinger og udfordringer, som kroppen bliver udsat for i en graviditet.
Ved en FysioFlow behandling bliver du aldrig ‘kun’ sendt hjem med øvelser. Undersøgelse og behandling foregår som en flydende forlængelse af hinanden. Dvs du kan være helt sikker på, der bliver taget fat. Teknikkerne aflaster smerteområder samt laver en grundig analyse af muskelsammenspillet omkring bækken, ryg, hofter og haleben.

Hvem kan have gavn af FysioFlow?

FysioFlow er for alle både før, under og efter en graviditet.
En graviditet kan være rigtig hård for kroppen, men det skal ikke gøre ondt. Hvis den gør findes der en række tiltag og behandlingsstrategier, man kan udføre for at lindre

Det egner sig særlig godt til:

  • Smertelindring
  • Arvævsbehandling
  • Forebyggelse af gener/skader
  • Tjek af kroppen efter man har født

Behandlinger

FysioFlow

70 min. manuel behandling med fokus på dine individuelle problemstillinger og smerteproblematikker.
Inkl. screening og Bevægeanalyse. Evt. instruktion af fokuspunkter, der kan hjælpe behandlingen i fortsat ønskede retning.
Pris: 750 kroner

FysioFlow Deluxe

Til dig der både ønsker behandling og efterfølgende massage
90 min. manuel behandling med fokus på dine individuelle problemstillinger og smerteproblematikker. Inkl. screening og bevægeanalyse. Evt. instruktion af fokuspunkter, der kan hjælpe behandlingen i fortsat ønskede retning.
Pris: 900 kroner

Pris: Fra 750 kr.

Har du spørgsmål

Så skriv til os på kontakt@moderliv.dk eller ring på telefon: 88 63 88 38